Educatie

BARBERSCHOOL - OPLEIDINGEN - EDUCATIE

"Because craftmanship is in our DNA"

TRAINING OP MAAT


BY GERTJAN VAN GILS

Wil je graag de herentechnieken als kapper trainen of je kennis verder uitbreiden als het gaat om herenkapsels knippen, het scheren van de baard of het in model knippen van de baard. Dan is een op maat gemaakte training misschien wel iets voor jou.

 

Als trainer/educator op zowel zelfstandige basis en voor het hoogstaande merk Depot the Male Tools & Co en Wahl, ben ik zeer gemotiveerd om de vakkennis die ik de laatste 32 jaar heb opgebouwd over te brengen op kappers die graag hun kennis verder willen uitbreiden op het gebied van herenkapsels en de klassieke scheertechnieken.

 

Wil je een op maat gemaakte training of workshop bij jou op locatie dan kan dat perfect geregeld worden voor je. Speciaal voor jullie wordt de nadruk gezet op wat jij graag wil doen. Knip- en opscheertechnieken, klassieke barbercuts, moderne herenkapsels of klassieke scheertechnieken, alles kan tot in de puntjes geregeld worden, zelfs weer een opfrissing van de broodnodige theorie. Ook voor een 1 op 1 training zijn er mogelijkheden.

 

Met vriendelijke groet,

Gertjan van Gils

 

Educator Depot The Male Tools & Co

Educator Amassador Wahl Academy


EEN GREEP UIT ONZE TRAININGEN

CLASSICS

Leer alles over de kniptechnieken om de mooiste klassieke barbercuts te creëren van deze tijd en leer ze oldschool afwerken of met een moderne twist.

FASHION NOW

Wil je eigentijdse haarmode kunnen knippen en de trendy modebewuste man bedienen, dan is deze cursus speciaal voor jou.

BEARD, SHAPING & ULTIMATE SHAVING

Alle ins en outs over de perfecte baard, aflijning en het geven van een klassieke scheerbeurt bij jou in de salon

Tijdens deze 3 uur durende training heb je de keuze om zelf bij 2 modellen de baard te trimmen / knippen / af te lijnen / scheren of 1 look & learn en 1 model zelf te doen.*


Baarden zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en als herenkapper is het belangrijk om de fijne kneepjes te weten om een goede baard te creëren, te modelleren en te onderhouden.


Wil je graag een baard leren knippen en trimmen in combinatie met aflijnen en de diverse klassieke scheertechnieken, dan is deze training echt iets voor jou. Tijdense training gaan we in op alle materie die met de baard te maken heeft. We besteden aandacht aan de baardspiegel, het steunhaar en de vormlijnen van de baard.


GEEN BAARD?

Dan wil je vast je mannelijke klanten verwennen met een mooie klassieke scheerbeurt, dan is Ultimate Shaving de perfecte oplossing voor jou. Tijdens deze training leer je alle in en outs van een goede scheerbeurt en de klassieke scheertechnieken met het open scheermes. Door het scheren op deze manier aan te leren wordt de gehele gezichtsbeharing geschoren en houden de mannen een glad verzorgd en heerlijk fris gezicht over.


OM JE MANNELIJKE KLANT DE PERFECTE  BAARD EN HET ULTIEME SCHEERGEVOEL TE GEVEN

Tijdens deze 3 uur durende training heb je de keuze om 2 modellen zelf te knippen of 1 look & learn en 1 model zelf knippen.*


Voor de meer eigentijdse haarmode en de echte trendy modebewuste man kan je kiezen om de meer moderne modellen te leren knippen. Na deze training zijn modellen zoals The Fringe & Fringe up, Disconnected  en The Caesar geen geheimen meer voor je en kan je jouw mannelijke klanten altijd voorzien van een scherp geknipt kapsel van deze tijd.


Speciaal voor jou houden we deze meest trendy looks altijd up-to-date met de laatste nieuwe haarmode vanuit steden zoals New York, Tokyo, Milaan, Parijs, Berlijn en Barcelona.


DEZE TRAINING IS PERFECT GESCHIKT OM IN JE SALON UP TO DATE TE BLIJVEN MET DE LAATSTE NIEUWE MANNENKODE

Tijdens deze 3 uur durende training heb je de keuze om 2 modellen zelf te knippen of 1 look & learn en 1 model zelf knippen.*


Met deze training gaan we specifiek in op alle technieken die nodig zijn om de populaire klassieke barbercuts zoals bijv. de Pompadour “high pomp of low pomp” of Executive contour “side part” te kunnen knippen.


Uiteraard kan je er ook voor kiezen om andere modellen aan te leren. Je kan daarbij kiezen uit onder andere de Undercut, High & Tight, Teddyboy, Crew with a Part, Classy, Graduated short layers, the Vanguard, Quiff of de Slicked back. Als je al deze modellen onder de knie hebt dan zal je niets meer in de weg leggen om iedere klassieke barbercoupe te knippen.


Voor deze training bepalen we samen met jou welke modellen je gedurende de training aan wil leren. Je kunt dus zelf kiezen wat je graag wil leren, op de volgende pagina vindt je voorbeelden.


VOOR ZOWEL DE BEGINNENDE ALS GEVORDERDE KAPPER

© Copyright. All Rights Reserved.Hairsupplies

DE BARBIER

barberschool - opleidingen - educatie


"BECAUSE CRAFTMANSHIP IS IN OUR DNA"

opleidingen en educatie

trainingen op maat

demonstraties en masterclasses

GET IN TOUCH


Steenweg Weelde 8 2382 Poppel Belgium

Email: info@hairsupplies.be

Phone: (+32) 014 - 421628

UPCOMING EVENTS