A day of modern barbering

A DAY OF MODERN BARBERING

Op deze dag nemen we je mee langs een inspirerende reis op het gebied van barbering door middel van verschillende Look & Learn seminars. Tijdens deze seminars behandelen we alle onderwerpen die belangrijk zijn voor de ontwikkelingen binnen de wereld van barbering. Een leerrijke dag voor zowel de beginner als de gevorderde kapper

 

Geef je mannelijke klant de aandacht die hij verdient! De barberworld is nog steeds in stijgende lijn en door het inspelen op de mannelijke klant kan je je omzet vergroten en je rendement verhogen. Om je klant beter van dienst te kunnen zijn is het belangrijk up to date te blijven. Bovendien verbeter je op deze manier je zelfvertrouwen in een mannen snit. Gedurende deze maandag nemen we je mee langs alle aspecten van modern barbering.

WAAROM DEZE DAG BIJWONEN?

 

We gaan de verschillende heren snits bespreken en laten deze zien op verschillende modellen. We demonstreren old school cuts, hedendaagse fashion now en fade cuts. Ook gaan we dieper in op de afwerking van de contouring outlines.

 

Om deze snits goed toe te passen en een scherpe analyse te maken bespreken we ook gezichtsvormen en de specifieke uiterlijke kenmerken van de man maar ook de belangrijkste afdelingen die nodig zijn voor het creëren van een perfecte snit.

 

De baard is niet meer weg te denken uit het straatbeeld en is een belangrijk onderdeel geworden van barbering.

Daarom behandelen we deze dag ook de verschillende baardontwerpen en demonstreren we verschillende baardtechnieken, de aflijning en het geven van een klassieke scheerbeurt.

 

Om de diverse disciplines uit te voeren is het belangrijk dat je goede controle en kennis nodig hebt over je tools. In samenwerking met Wahl en Moser leggen we je deze dag de belangrijkste verschillen uit van de diverse tondeuses, trimmers en de blades. Deze informatie is belangrijk om te weten om tot de diverse eindresultaten te bereiken. Een skinfade werk je anders af dan een gewone taperfade. Met deze informatie kan jij je tools perfect verzamelen om je skills te verbeteren en je zelfvertrouwen met de tondeuse te verbeteren.

 

HAAR SCHERP ALS EEN DIAMANT

 

Haar is een mooi materiaal om mee te werken, na een goede ambachtelijke knipbeurt is het haar weer als een diamant gesneden en afgewerkt.

IDEEEN EN INSPIRATIE

 

Op deze dag geven we je een breed inzicht in alle werkzaamheden die we in de dagelijkse praktijk tegen komen. Stap in de wonderlijke wereld van het barbiersvak.

INVESTEREN IN JE TOEKOMST

 

Een goed geknipte man bezoekt zijn kapper regelmatiger om er altijd verzorgd uit te zien. Investeer een paar uur van je tijd en win en vergroot je omzet in je mannenmarkt.

OVERIGE INFORMATIE

 

WANNEER? Maandag 11 maart 2019 en Maandag 17 juni 2019 van 10.00 tot 16.00

WAAR? Hairsupplies Steenweg Weelde 8 2382 Poppel (Ravels)

KOSTEN? De deelname voor deze dag is € 119.00 incl. lunch en certificaat

DEELNEMEN? Inschrijven en betalen doe je makkelijk, veilig en snel via onze website.

© Copyright. All Rights Reserved.Hairsupplies

DE BARBIER

barberschool - opleidingen - educatie


"BECAUSE CRAFTMANSHIP IS IN OUR DNA"

opleidingen en educatie

trainingen op maat

demonstraties en masterclasses

GET IN TOUCH


Steenweg Weelde 8 2382 Poppel Belgium

Email: info@hairsupplies.be

Phone: (+32) 014 - 421628

UPCOMING EVENTS