Midnight Summer Class 2018

MIDNIGHTSUMMER CLASSES 2019

26 JUNI - 10 JULI - 24 JULI - 7 AUGUSTUS 2019

MIDNIGHTSUMMER CLASSES 2019

Na het grote succes van 2017 en 2018 organiseren wij speciaal voor jou ook deze zomer weer onze Midnightsummer Classes, ideaal om tijdens de zomermaanden je kennis uit te breiden op het gebied van de perfect geknipte man.

 

Dit jaar hebben we 4 unieke thema’s voor je ontwikkeld op vier verschillende avonden maar telkens op een woensdag avond van 19.00 tot 22.00.

 

Op 26 juni trappen we af met de eerste, deze avond staat in  het thema TRADITIONAL BARBERING. Deze avond besteden we aandacht aan de traditionele barbercuts met een moderne twist. Ideaal om de basistechnieken van de klassiekers op te frissen maar om ze met een moderne twist af te werken.

 

10 juli behandelen we het thema FADING BASIC. Op deze tweede avond leggen we je de verschillen uit van de diverse fadingtechnieken die je dagelijks in de praktijk kan gebruiken. Opscheren met opzetstukken en tondeuse over kam techniek is niet meer weg te denken in je salon. Voor de fijne kneepjes van deze technieken is deze avond perfect voor jou.

 

Woensdag 24 juli staat in het teken van FASHIONABLE BARBERING. Tijdens deze derde avond nemen we je mee in de fashion wereld. Je ziet de laatste nieuwe technieken zoals een volledige Clipper Cut en leren we je hoe je met 1 snit twee verschillende kapsels kan creëren. Op deze manier van werken kan je klant zijn haar op twee verschillende manieren dragen en stylen. Een avond vol inspiratie om jou mannelijke klant een hip en fris kapsel te geven.

 

De laatste Midsummernight Class op 7 juli staat in het teken van ADVANCED FADING. Wil je echt de meer geavanceerde fadings onder de knie krijgen dan is deze laatste avond echt iets voor jou. Op deze avond worden de specifieke fadings behandeld zoals een skinfade en boldfade. Fading zal voor jou geen geheimen meer hebben.

 

Iedere avond wordt er gedemonstreerd op echte modellen. Deelname aan een Midnightsummernight Class kost € 69.00 per avond. Voor ieder thema wat je meer volgt krijg je een extra korting. Hoe meer avonden je volgt des te groter je korting.

 

Alle avonden beginnen om 19.00 en eindigen om 22.00 en vinden plaats in onze salon. Deze is te vinden aan de Steenweg Weelde 8 in Poppel. Het maximaal aantal deelnemers per avond is maximaal 6 zodat iedereen goed mee kan kijken. Wees er dus snel bij want vol=vol.

 

Ben je nu met meer dan 4 personen dan is het ook mogelijk om 1 of meerdere van deze 4 thema's bij jou in de salon te volgen. Wij komen dan naar je toe voor een avond vol educatie voor jou en je team. Vraag naar onze mogelijkheden.

 

Inschrijven en betalen doe je makkelijk, veilig en snel via onze website.

 

INSPIRATION

OVERIGE INFO MIDNIGHTSUMMER CLASSES

 

Groepen van maximaal 6 personen dus wees er snel bij!

 

Aanvang: Iedere avond is van 19.00 tot 22.00

Lokatie: Steenweg Weelde 8 2382 Poppel

Er wordt op modellen gedemonstreerd

Je hebt geen materialen nodig

Kosten: € 69.00 ex BTW per persoon

Kom je meer avonden dan loopt je korting op.

 

Deze avonden zijn mede mogelijk gemaakt door:

Depot The Male Tools & Co

Wahl Professional


 

KALENDAR & THEMA

 

Woensdag 27 juni 2019 TRADITIONAL BARBERING

Woensdag 10 juli 2019 FADING BASIC

Woensdag 24 juli 2019 FASHIONALBLE BARBERING

Woensdag 7 augustus 2019 ADVANCED FADING

 

COMING UP IN 2019

Depot The Male Tools & Co organiseert regelmatig trainingen en educatiedagen in Hamont-Achel en Brugge met diverse thema's.

 

Data kan je hier vinden

WAHL MOSER ACADEMY 

gehele jaar door

Wahl Moser Academy trainingen zijn op verschillende data en verschillende lokaties in België en Nederland en bij je eigen groothandel in de buurt.

 

Data worden nog bekend gemaakt

Speciaal voor salons onwikkelen wij dagtrainiingen of traingsavonden. Deze worden op maat gemaakt in overleg met jou. Ook 1 op 1 traing bij jou in salon is mogelijk.


Datum wordt altijd met jou in overleg bepaald

© Copyright. All Rights Reserved.Hairsupplies

DE BARBIER

barberschool - opleidingen - educatie


"BECAUSE CRAFTMANSHIP IS IN OUR DNA"

opleidingen en educatie

trainingen op maat

demonstraties en masterclasses

GET IN TOUCH


Steenweg Weelde 8 2382 Poppel Belgium

Email: info@hairsupplies.be

Phone: (+32) 014 - 421628

UPCOMING EVENTS