Training op Maat

TRAINING OP MAAT IN SALON

Speciaal voor kapsalons met meerdere personeelsleden is het ook mogelijk om een dagtraining te ontwikkelen of een aaneenschakeling van diverse trainingsavonden. Al naar gelang de wensen zal er een training gegeven worden in overleg met de werkgever.Deze trainingsdag of avonden die wij speciaal voor jullie verzorgen zal bestaan uit een combinatie of onderdelen zoals hiervoor is vermeld. Wil je bijvoorbeeld een dag een Look & Learn* seminar hebben en daarna lekker knippen onder begeleiding in je eigen salon, dat is perfect mogelijk met de op maat gemaakte trainingen. Wil je meerdere avonden trainen in een reeks dan is dat mogelijK.


Deze trainingen kunnen ook uitgebreid worden met speciale onderdelen gedurende de dag. Hierbij kunnen we bijvoorbeeld ook inspelen op marktwerking, verkoop van producten en verhogen van je omzet maar ook een opfrissing van je product en materialenkennis behoort tot de mogelijkheden.


Heb je als werkgever behoefte aan een inspirerende dag voor je salon, dan stemmen wij speciaal met jullie af wat de behoeftes zijn en samen maken we er een motiverende dag van voor het gehele team.


Alle trainingen zijn opgebouwd uit tijdsblokken van minimaal 3 uur. Binnen deze drie uur kan je kiezen om 2 modellen zelf te knippen of 1 model Look & Learn en 1 model zelf knippen.Indien je kiest voor een Look & Learn dan dien je zelf voor een geschikt model te zorgen waar de technische uitleg op gegeven kan worden. Wij kunnen dit model ook voor je verzorgen maar daar komt een meerprijs voor bij. Vraag voor meer informatie want tarieven kunnen variëren per model en locatie.


Aan het einde van iedere training zal er een certificaat van deelname uitgereikt worden aan iedere deelnemer.

(let op, dit is geen geldig diploma!)


Voor iedere training wordt er een uurtarief berekend. De tarieven verschillen per training. Voor meer informatie over onze tarieven kan je contact met ons opnemen. Tarieven die wij geven zijn altijd exclusief BTW en reiskostenvergoeding.


U dient zelf voor de modellen zorg te dragen. Er kan eventueel gewerkt worden op een door mij mee gebracht model, dit is altijd tegen meerprijs en is in overleg.


Minimaal 3 uur en maximaal 2 modellen per training voor gevorderden. Trainingselementen en alle combinaties zijn mogelijk in overleg. Dagtrainingen en opleidingstrajecten speciaal voor jou ontwikkeld op basis van jou eigen wensen en vaardigheden.


Prijzen zijn inclusief certificaat.


Een combinatie van trainingen op meerdere avonden verspreid is mogelijk voor werkgevers. Werknemers zullen doelgericht op uw wensen getraind worden. Speciaal voor salons is het ook mogelijk om een Producttraining en een Salestraining te krijgen tijdens deze uren.


Wij maken graag een offerte op maat voor jou.
INSPIRATIE

KIES UIT 1 VAN ONZE THEMA'S OF COMBINEER 1 OF MEERDERE THEMA'S VOOR EEN OP MAAT GEMAAKT OPLEIDINGSPROGRAMMA

TRADITIONAL BARBERING

 

THE CLASSIC CUTS

 

FASHIONABLE BARBERING

 

BEARD, SHAPING & ULTIMATE SHAVING

 

BASIC FADING

 

ADVANCED FADING

 

A DAY OF MODERN BARBERING

 

CRATIVE ADVANCED MEN'S CUTTING

 

 

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.Hairsupplies

DE BARBIER

barberschool - opleidingen - educatie


"BECAUSE CRAFTMANSHIP IS IN OUR DNA"

opleidingen en educatie

trainingen op maat

demonstraties en masterclasses

GET IN TOUCH


Steenweg Weelde 8 2382 Poppel Belgium

Email: info@hairsupplies.be

Phone: (+32) 014 - 421628

UPCOMING EVENTS